понедельник, 23 октября 2017 г.

Мережева зустріч “Компаса переселенця” у Дніпрі

З 25 по 28 жовтня громадська мережа жінок-переселенок «Компас переселенця» проводитиме зустрічі у Дніпрі. Мікропроект мережевих обмінів лідерок-переселенок реалізуватиметься за підтримки Програми національних обмінів, що фінансується Європейським Союзом та Національним фондом підтримки демократії (США) і є продовженням започаткованої на Херсонщині ініціативи психологічної підтримки дітей-переселенців та їх матерів.

Це вже друга мережева зустріч “Компаса переселенця”, що підтримана Програмою національних обмінів. Перша відбувалася у Львові. Під час реалізації мережевого проекту обмінів жінки-лідерки із Херсона та Львова зустрінуться у Дніпрі із місцевими лідерками та громадсько активними представницями місцевих спільнот переселенок, щоб спільно обговорити питання надання психологічної допомоги дятям-переселенцям у школах та дошкільних установах та вирішення соціальних та психологічних проблем жінок-переселенок. Також важливо дослідити систему безкоштовного позашкільного навчання у Дніпрі, що орієнтоване на організацію психологічної підтримки дітей-переселенців.

Представниці та представники «Компаса переселенця» вивчатимуть місцевий досвід інтеграції матерів-переселенок у місцеві громади. Відбуватимуться зустрічі в освітніх позашкільних установах та провідних громадських організаціях Дніпра. Заплановано проведення спільного майстер-класу для лідерок-переселенок із Львова, Дніпра та Львова з інформаційної безпеки від львівського медіа експерта Олександра Лавриновича («Основи інформаційної безпеки та застосування інформаційних інструментів платформи Google та соціальної мережі Facebook як засобів посилення громадського активізму у мережевій діяльності лідерок-переселенок»).

Ганна Соло 

  

Комментариев нет:

Отправить комментарий